Незмінний ведучий романтичних проектів "Холостяк" і "Холостячка" Григорій Решетник, вирішив звернути увагу глядачів шоу на одну з учасниць, яку вигнав Холостяк. Відеоанонс він опублікував в Instagram.

Колишня фаворитка Холостяка Міші Заливако, яка пішла з проекту, тому що головний учасник не побачив в ній інтересу та ініціативи, захоче отримати другий шанс і боротися за місце біля чоловіка.

Так в анонсі нового випуску Гриша влаштує Міші і Юлі зустріч. Хоча минулого тижня він вже познайомився з батьками дівчат і готовий знайомити зі своїми.

Але Юля вирішила цього разу не просто бути активною, а й напористою і повернулася, прорвалася на зйомки "Холостяка" і глядачам показали найпікантніший момент зустрічі з Мішею, коли "Зайка" говорить заповітні три слова: Я люблю тебе.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Українці не пройшли повз публікацію і висловили своє ставлення до неоднозначної ситуації. Одні побажали, щоб пара відновилася, а інші порахували, що Юля влаштовує театр.

" будемо сподіватися, що наша Зайка буде з Мішанею ❤️ чекаємо вечора🙏 🏻", " театр! Театр! Театр)))) взагалі все так продумано і награно в цьому сезоні)))))", " вона зробила крок ,думаю Михайло це оцінить 100%", " на СТБ талановиті сценаристи👏 👏 👏", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, Анна Богдан з "Холостяка 11" перейшла на образи.

Як повідомляв "Знай.uа", після відходу Юлі " зайчика "на Холостяку з'явився"Котик".

Також "Знай.uа" писав, що Юлія " Зайка "відмовилася дивитися" Холостяка " після прощання з Заливако, друзі переказують.