На Офіційний Instagram-аккаунт української студії "Квартал 95" підписано більше двох мільйонів чоловік. Вони займаються концертною гумористичною діяльністю вже близько двох десятиліть, а сама команда була заснована на базі команди КВН більше 17 років тому.

А зараз шанувальникам студії вирішили нагадати, як виглядали коміки в юності.

Про це стало відомо завдяки новій публікації в акаунті студії в соцмережі Instagram.

Так, на архівному кадрі засвітилися юні Олександр Пікалов і Степан Казанін. Підписникам запропонували вгадати в якому році був зроблений кадр.

"Хто вгадає, який це рік?🤭",- підписали фото.

Популярні новини зараз
Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

"Рік, коли Зеленський був з посмішкою"," а Степан що вампір? Якого хр*на він не старіє з роками"," Вроде 1998-99 такі бакенбарди носили)"," початок 2000-х"," ще хлопчікііі", " 2001 - 2002. Років 20 тому", "2009 рік 100пудова", " рік коли всі були на своїх місцях!", "Коли ще не було соц мереж..) ", "Я вже Пікалова Сашку таким і не пам'ятаю)", "лихі 90 😂", "Салаги ще😁 😜 👍", - писали в коментарях підписники.

Нагадаємо, традиційно, на травневі свята команда "Кварталу «зібралася в Туреччині, де проводять фестиваль»Весело". Минулого року свято довелося скасувати через складну епідеміологічну ситуацію з коронавірусною інфекцією.

А зараз стало відомо про те, як у Туреччині відпочила команда студії "Квартал 95". На новому знімку частина коміків зібралася на полі заради спільного знімка. Всі вони стоять спиною до камери, але, кадр вийшов все одно епічним.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кошовий з кварталу зібрався замінити Go-A на Євробаченні: цей голос можна включати замість будильника. Артист виставив серію сторіз-репостів у своєму Instagram, де він заспівав в ефірі радіо "Люкс ФМ".

Як повідомляє портал «Знай.иа» Путін з " Квартал 95 "відправив сина на майстер-клас до Вєрки Сердючки:" довів усіх до ручки...". Степан Казанін опублікував цікаве фото з Андрієм Данилком

Також «Знай.иа " писав, що "Квартал 95 "відправився на передову з" військовим туром": Донбас не залишився без пісень. Кошовий, Пікалов, Карпов, Великий, Ткач та інші вирушили на Донбас