У п'ятницю, 14 травня, стало відомо про те, що померла 52-річна чемпіонка світу і Європи з боксу росіянка Ольга Домуладжанова. Про це повідомили у Федерації боксу Росії (ФБР), передає ТАСС.

За даними джерела, причиною смерті спортсменки стали ускладнення, викликані коронавірусною інфекцією.

"Так, Ольга Віталіївна померла. Причина – коронавірус", - йдеться в повідомленні.

Співчуття родині Домуладжанової висловили ФБР і Мінспорту РФ.

Ольга Домуладжанова, фото ТАСС
Ольга Домуладжанова, фото ТАСС

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

З березня 2010 року Домуладжанова займала посаду директора тренувального центру збірних команд Росії "Озеро кругле". В якості боксера вона перемагала на світовій і континентальній першостях в 2001 року. Крім того, в її активі три золота чемпіонату Росії і дві перемоги на Кубку Європи.

Раніше ми писали про те, що дворазовий чемпіон світу з важкої атлетики Симон Мартиросян збив людину на дорозі в Єревані.

Нагадаємо, колишнього хокеїста клубу МХЛ" Червона Армія " Кевіна Антипова побили в Москві. Після нападу спортсмен пішов додому, а наступного дня поїхав до лікарні. У потерпілого діагностували переломи лицьової частини черепа та пошкодження ока.

Як повідомляв портал Знай.uа, помер олімпійський чемпіон Сергій Новіков. Серце 71-річної легенди українського дзюдо перестало битися в ніч з 15 на 16 березня.

Також портал Знай.uа писав, що 16 березня пішов з життя захисник Петербурзького МХК "Динамо" Тимур Файзутдінов. 19-річний хокеїст помер від наслідків травми, отриманої під час матчу.