Як відомо, друга репетиція номера українського гурту Go_A для "Євробачення 2021" відбулася без солістки Катерини Павленко. Однак, вокалістка здала негативний тест на covid-19 і вже готова запалити сцену своїм унікальним голосом.

На офіційній сторінці колективу в соцмережі Instagram опублікували крутий мотиваційний ролик, в якому інші учасники пісенного конкурсу підтримали Україну та побажали нашим музикантам удачі.

"У спецпроєкті, створеному СТБ, учасники Євробачення поділилися враженнями від творчості нашого гурту. Дякуємо, нам дуже приємно почути стільки добрих і щирих слів! ❤️ Бажаємо кожному успіхів та отримати задоволення від конкурсу! 😉" - йдеться в публікації.

Катерина Павленко, Go_A, фото з Instagram
Катерина Павленко, Go_A, фото з Instagram

Варто зазначити, що на відео з'явилися представники Албанії, Бельгії, Греції, Ізраїлю, Ісландії, Кіпру, Латвії, Литви, Мальти та інші.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Аж гордість бере за вас", "Ви наша гордість незважаючи на результат, але вперед до перемоги", "Ви найкращі ❤️🔥 🙌", - написали коментатори.

Раніше ми писали про те, що Філіп Кіркоров показав, що витворяє з підопічною на сцені Євробачення: "Отримала задоволення".

Нагадаємо, вокалістка Go_а отримала результати тесту на covid перед Євробаченням: "Я вільна".

Як повідомляв портал Знай.uа, Go_A перед "Євробаченням 2021" заспівали солдатам народні пісні для підняття духу: "Найкраще для них".

Також портал Знай.uа писав, що заміну солістки Go_a напередодні "Євробачення" оцінили в мережі: "Вивчила українську за 2 години".