Злата Мітчелл – старша донька української телеведучої Ольги Фреймут. У лютому цього року дівчинці виповнилося 15 років, але вона вже досить доросла, незважаючи на юний вік.

У Злати є власний бренд одягу для підлітків Mitchell Clothing. У розвитку бренду бере участь і зіркова мама, яка часто відвідує покази колекцій і всіляко підтримує доньку.

У соцмережі Instagram дівчинка досить активна – на неї підписано понад 55 тисяч користувачів. Цього разу Злата розмістила в своїх Insta Stories цікавий знімок, на якому вона позує, ймовірно, зі своїм бойфрендом. Варто зазначити, що до фото донька Фреймут прикріпила біле сердечко.

У кадрі Злата виглядає дуже зухвало – в червоній шкіряній куртці зі зміїним принтом. Образ вона доповнила яскравим макіяжем.

Злата Мітчелл з хлопцем, фото з Insta Stories

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Ольга Фреймут згадала, як народжувала доньку Злату від британця: "Доходило до галюцинацій". Телеведуча розповіла зворушливу історію, яка трапилася з нею та її молодшою сестрою.

Нагадаємо, Ольга Фреймут видала власні секрети молодості: "Пити багато..." Зірка вважає, що старіти потрібно натурально, без допомоги пластичних хірургів і уколів краси.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ольга Фреймут розповіла, що потрібно говорити замість "смачного": "Знову жреш".

Також портал Знай.uа писав, що Ольга Фреймут заговорила про гендерну рівність: "Різниця в геніталіях ще не означає..."