Популярна українська співачка Злата Огнєвіч, яка буквально кілька тижнів тому радувала своїми талантами бійців ООС на Донбасі, продовжує підігрівати інтерес шанувальників самотніми роздумами.

На цей раз майбутня "Холостячка" вирішила пофілософствувати на тему циклічності життя, а також розглянути теми відкритості душі і вміння радіти.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Злати Огнєвіч в мережі Instagram.

Публікація Злати Огнєвіч, скріншот: Instagram
Публікація Злати Огнєвіч, скріншот: Instagram

"У житті все циклічно. Люди, події, відкриття, знайомства, проєкти і навіть - пісні.... Я зараз отримую такі інсайти, що мене просто розриває на дрібні шматочки від емоцій! Навіть почала бігати вечорами, щоб якось збити емоційне напруження. Уміння радіти залежить від ступеня відкритості душі.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Відкривайте свою душу, пробуйте і помиляйтеся, надихайтеся, випробовуйте гострі відчуття і перевіряйте себе на міцність. Саме на міцність! Горіти, дихати, жити тут і зараз. І дякувати! Кожну мить", - пише Злата Огнєвіч.

Також варто нагадати нашим читачам, що нещодавно Злата поділилася відчуттями від подій, які відбуваються в її житті останнім часом.

У травні в артистки настав дуже насичений час, життя на шаленій швидкості, чому співачка дуже рада. Шанувальники підтримали Огнєвіч теплими словами і компліментами. Вони бажали їй успішного дня і зазначали не тільки її красу, а й те, як скучили за концертами.

Раніше повідомляли, Злата Огнєвіч ексклюзивно про пережите насильство: "У нас була італійська сімейка".

Як повідомляв Знай.uа, "Холостячка" Злата Огнєвіч - скромна спокусниця: найпікантніші образи підкорювачки чоловічих сердець.

Знай.uа писав, Холостячка Злата Огнєвіч розповіла про зміни в житті: "Який у мене....той, що потрібно".