11 сезон найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк", героєм якого став харківський бізнесмен Михайло Заливако, вже наближається до кінця – попереду фінал, в якому буде відразу три учасниці.

У 10 випуску дівчата приїхали в рідне місто "Холостяка" – Харків, де познайомилися з його рідними і друзями. Фіналістка Розалі Номбре розповіла мамі Міші, що вона з Донецьку і там її сім'я. Цю тему підняли на пост-шоу "Як вийти заміж", і дівчина не змогла стримати сліз. Свою реакцію вона пояснила в соцмережі Instagram.

Розалі Номбре, Холостяк 11, фото з Instagram
Розалі Номбре, Холостяк 11, фото з Instagram

"Я не плакала жодного разу за весь проект, але на цьому пост-шоу все-таки дістали мою найболючішу тему - розлуку з сім'єю. Тему, яку важко вирішити і неможливо забути. І це напевно, єдина тема, яка здатна довести мене до стану, який ти побачив в ефірі. Але що ж. Як завжди шукаю плюси у всьому - повну волю емоціям теж потрібно давати. А з сім'єю ми обов'язково зустрінемося і ще не один раз - ви завжди в моєму серці 🧡 І я знаю, що завжди можу на вас розраховувати, незважаючи на межі, які розділяють нас зараз", - написала Розалі.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше ми писали про те, що "Холостяк" Заливако відправив додому найемоційнішу учасницю: "Боляче відпускати тебе".

Нагадаємо, "Холостяк" Заливако повернув Юлю "Зайку" і навіть познайомив з мамою: у фіналі будуть троє.

Як повідомляв портал Знай.uа, Анна Богдан зізналася, що залишилося за кадром "Холостяка" з Михайлом Заливаком: "Близько другої години ночі".

Також портал Знай.uа писав, що Розалі з "Холостяка 11" поділилася рецептом десерту, яким підкорила Михайла Заливака.