Один з найпопулярніших українських колективів, гурт "The Hardkiss«, а також міцна сім'я Юлія Саніна і Валерій Бебко розповіли про свій новий будинок, і що відчувають після перемоги на церемонії "Yuna".

Про це вони розповіли у випуску програми "Світське життя" Катерині Осадчій.

Групі The Hardkiss вдалося забрати відразу п'ять статуеток премії, чи не половину від усіх нагород, і як зазначила телеведуча, не дарма пара будувала великий будинок з довгими полицями, куди ці нагороди тепер можна поставити.

Юлія Саніна каже, що з одного боку їй дуже приємно, однак, з іншого, хочеться, щоб з'являлися вже нові артисти, які покажуть, на що вони здатні, і була якась конкуренція.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок
Показати ще

До слова, дві з цих нагород співачка ділить з Тіною Кароль, так як отримали вони її за спільну композицію "Вільна".

"Судячи з її stories, які я дивлюся (Тіна, я дивлюся твої stories), вона десь відпочиває, тому я їй записала в Viber відеоповідомлення"-розповідає Юлія Саніна.

Не так давно Валерій Бебко і Юлія Саніна повернулися з Єгипту, і як розповідає дівчина, це найгірший її відпочинок. Вони заплатили нормально грошей, але, прогадали з готелем.

Він виявився новим, але маленьким, серед будівництва. Також було дуже багато людей, які дізнавалися пару, так як там багато українців. Наприкінці вони зрозуміли, що пустеля - не для них.

Дитина вже доросла, тому, наступна подорож пари буде в якісь далекі краї.

Нагадаємо, що Юлія Саніна з The Hardkiss захотіла конкурувати з Тіною Кароль:"хотіла мене задушити".

Як повідомляв портал Знай.uа, Юлія Саніна вперше за 12 років здійснила поїздку за кордон без чоловіка.

Також Знай.uа писав, що Юлія Саніна на "Голосі країни" проміняє подружку Тіну Кароль на Монатіка.