Відомий український ведучий, автор жартів студії "Квартал 95" і переможець романтичного шоу "Холостячка" Олександр Еллерт провів "День сім'ї" без своєї улюбленої Ксенії Мішиної. Проте Еллерт вигуляв свою доньку і сина Мішиної по колишній резиденції Віктора Януковича - парку "Межигір'я".

Тут компанія весело проводила час, розсікаючи на електричному транспорті - самокаті і велосипедах.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олександра Еллерта в мережі Instagram.

Публікація Олександра Еллерта, скріншот: Instagram
Публікація Олександра Еллерта, скріншот: Instagram

"На Осокорках і Голосіївці сьогодні не буде світла... сорян... Ми викатали одну електростанцію", - коротко підписав публікацію Олександр Еллерт.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Цікаво, що Олександр Еллерт опублікував світлинне фото, де можна побачити сина Ксенії Мішиної, якої з ними не було, а також доньку ведучого на самокаті.

Це ще не все, ведучий заявив, що їх прогулянка була результативною і вони "викатали" цілу електричну станцію, так що в деяких районах столиці буде відсутнє світло. Звичайно, це жарт.

Раніше повідомляли, "Холостячка" Ксенія Мішина перетворилася на Дашу Астаф'єву: тепер пекуча брюнетка.

Як повідомляв Знай.uа, архівні фото Ксенії Мішиної з'явилися в мережі: як виглядала "Холостячка" до популярності.

Знай.uа писав, голодна "Холостячка" Мішина напала на перехожого через морозиво.