Отримати субсидію стало складніше: українцям збільшили список заборон на пільги

З 14 квітня цього року Кабмін кардинально змінив правила призначення і виплати житлових субсидій. Нова постанова набрала чинності 30 квітня 2021 року, а з 1 травня активно застосовується.

оформлення субсидій, скріншот з відео
оформлення субсидій, скріншот з відео

Новий "правопис" залишиться з українцями надовго: якими словами можна замінити сленг

Українська мова постійно розвивається і наповнюється різними запозиченими словами, тобто, так званим сленгом. Він захоплює нашу мову, що багатьом українцям не подобається.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

День української мови та писемності, скрін - Фейсбук
День української мови та писемності, скрін - Фейсбук

В'язниця для чиновників і транш МВФ – у "Слузі народу" заявили про розгляд нових законів

100 тисяч доз вакцин від Литви, офіційний візит делегації Латвійської Республіки і відставка трьох нині діючих в Україні Міністрів – сьогоднішній день у Верховній Раді був сповнений гучними подіями. Однак, голова партії "Слуга народу" поповнив цей список новиною про винесення до сесійної зали ще низки важливих законопроектів.

МВФ, ілюстративне фото: Flickr
МВФ, ілюстративне фото: Flickr

Україна і Латвія затвердили новий "пакет" дій: повернення Криму, інтеграція в НАТО і протистояння Росії

Про результати візиту делегації парламенту Латвії та офіційну зустріч з керівництвом Верховної Ради України йшла мова в ході спільного брифінгу глави ВРУ Дмитра Разумкова і глави Саейма Латвійської Республіки Інари Мурніеце.

Верховна Рада - фото ВРУ
Верховна Рада - фото ВРУ

"Почуй мене": голова Мінсоцполітики Лазебна презентувала нові сервіси для українців з порушеннями слуху

У Міністерстві соціальної політики звернули увагу на громадян, які просто потребують державної підтримки. Так, зі старту пілотного проекту "Почуй мене" Міністерство соціальної політики опрацювало вже сотні звернень від людей з порушеннями слуху.

Марина Лазебна, скріншот: Facebook
Марина Лазебна, скріншот: Facebook