Відома російська телеведуча і блогерка Настя Івлєєва заспокоїла фанатів на тлі чуток про їх з Елджеєм розлучення.

Про це свідчать Insta-stories дівчини.

Нещодавно шанувальники Насті Івлєєвої і репера Елджея стали підозрювати чоловік у розлученні. Це було викликано тим, що телеведуча відправилася в Санкт-Петербург, а після подорожувала по Росії і довго не виходила на зв'язок в соціальних мережах.

Тоді дівчина пояснила це тим, що не особливо хоче розмовляти останнім часом.

Настя Ивлеева, фото: Instagram
Настя Ивлеева, фото: Instagram

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Друзі, я знаю, не особливо зговірлива останні дні, тижні. Багато хто задається питанням, де сторіс і звична "Опасность". Але зараз такий період, що мені хочеться побути в собі і приділити час діяльності, яка не перетинається з Інтернетом. Не втрачайте! Скоро повернуся", - написала вона.

Тоді ж фанати помітили, що зірки зняли свої обручки, а в мережі заявили, що причиною їх розлучення стала найкраща подруга Насті Івлєєвої Юлія Коваль.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Тепер же блогерка поспішила заспокоїти своїх шанувальників і через місяць вона повернулася додому в Москву. Дівчина зняла кілька сторіс зі спільного з Елджеєм житла. На кадри потрапили робоче місце артистів, а також машина репера, де Івлєєва написала: "Скучила". Звичайно, невідомо, чи говорить це про возз'єднання подружжя, проте ця новина не могла не порадувати користувачів мережі.

Соріс Насті Івлєєвої / скріншот
Соріс Насті Івлєєвої / скріншот

Нагадаємо, що Настя Івлєєва навчилася доїти корів, а після приміряла весільну сукню: знову готова заміж повністю.

Як повідомляв портал Знай.uа, Настя Івлєєва показала, де знаходитися Дно: "мій"Ласкавий травень".

Також Знай.uа писав, що Настя Івлєєва і Елджей зняли обручки, репера підозрюють у зраді з подругою дружини.