Всесвітньо відома британська супермодель і акторка Наомі Кемпбелл народила першу дитину в 50-річному віці. Радісною новиною "чорна пантера" поділилася на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

"Честь для мене мати цю тендітну душу в своєму житті. Немає слів, щоб описати довічний зв'язок, який я тепер маю зі своїм янголятком. Немає любові краще", - написала Кемпбелл.

скріншот

Варто зазначити, що Кемпбелл в останні роки часто згадувала про материнство. У 2017 році в інтерв'ю Evening Standard супермодель заявила, що не хотіла планувати своє материнство.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Я постійно думаю про те, щоб мати дитину. Але зараз, враховуючи розвиток науки, я вважаю, що зможу зробити це, коли захочу", - говорила Наомі.

У той же час USA TODAY, який нещодавно спілкувався з Кемпбелл, припускає, що історію свого пізнього материнства знаменитість опише в мемуарах, які повинні вийти вже найближчим часом.

Раніше ми писали про те, що син Гаррі і Меган Маркл – не принц: чому Королева Єлизавета II не дала онукові титул.

Нагадаємо, зірка серіалу "Татусеві доньки" вагітна від 47-річного: "Пильні спостерігачі".

Як повідомляв портал Знай.uа, "Холостяк" Макс Михайлюк став батьком: "Тепер я знаю, що таке щастя".

Також портал Знай.uа писав, що у соцмережах знайшли доказ, що про колір дитини Гаррі і Меган переживав Чарльз.