Як відомо, переможцем шоу "Голос країни 11" став неймовірно талановитий співак Сергій Лазановський, який родом з невеликого села в Івано-Франківській області. Цього разу він порадував новим фото зі своїм кумиром.

Знімок з'явився на сторінці хлопця в соціальній мережі Instagram, яку він дуже активно веде і просуває. Всього, за короткий проміжок часу на нього підписалося більше 23 тисяч шанувальників.

Хлопець продовжує розвивати свою кар'єру, і відвідує різні заходи, на яких бачиться з різними знаменитостями.

Цього разу він зустрів кумира свого дитинства, і звичайно ж, не упустив можливості зробити спільне фото з дівчиною.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Йдеться про Насті Каменських. Саме з нею чоловік опублікував нове, спільне фото. Знімок набрав вже понад 11 тисяч позначок "подобається", і це далеко не межа.

"Зловив @kamenskux 😍 Хто раптом не знав, то це любов моєї юності🙈❤️наставте нам "❤ ️ " і коментів🙈 👇 🏻" - зізнається чоловік у своєму пості.

Настя Каменських не змогла пройти повз, і залишила свій коментар у вигляді емодзі червоного серця.

Сергій Лазановський, фото: Instagram
Сергій Лазановський, фото: Instagram

Інші користувачі також не змогли пройти повз: "Може це колаборацію?💣 😏" , "Спочатку Дорофєєва, тепер Каменських. Думаю Потап запереживался. Лише Андраде не чіпай😂", "Вау, зійшлося два моїх кумира, клас, такі красиві"

Нагадаємо, раніше Надя Дорофєєва показала найяскравіші моменти "Голосу країни-11": "Не рвіть собі душу"

Як повідомляє портал "Знай.ua" "Немає сенсу дивитися": Тіна Кароль залишає проект" Голос країни " після поразки Наді Дорофєєвої

Також "Знай.ua" писав, що Сергій Лазановський-переможець "Голос країни 11": Дорофєєва вразила раптовим визнанням