Відома українська співачка Ані Лорак (Кароліна Куєк), яка зараз живе в Росії, активно веде свою сторінку в Instagram, де часто радує багатомільйонну армію шанувальників новими публікаціями.

Нещодавно 42-річна знаменитість повернулася з Мальдівських островів в російську столицю, де встигла відвідати відразу кілька церемоній нагородження російських премій.

Ані Лорак, фото з Instargram
Ані Лорак, фото з Instargram

Цього разу Кароліна розмістила в соцмережі дуже пікантну фотографію, на якій вона з'явилася босоніж у білосніжній весільній сукні поруч з чоловіком. Примітно, що фотосесія була на морському узбережжі і серед святкових декорацій. При цьому чоловік позує спиною до камери, його обличчя не видно.

Ймовірно, це була зйомка нового кліпу на пісню "Роздягнена", який артистка повинна презентувати зовсім скоро. У підписі до знімку Кароліна залишила невеликий уривок з композиції.

Популярні новини зараз
Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Але знаєш тільки ти... з ким збудуться мрії ❣️", - заінтригувала фанатів Ані Лорак.

Ані Лорак з чоловіком, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що Ані Лорак згадала, як її колишній чоловік виправдовував публічну зраду: "Я думав, що це ти".

Нагадаємо, Ані Лорак прийшла на російський канал у розпусному вбранні: "Неймовірні почуття".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ані Лорак підлила масла в скандал з домаганнями Меладзе: "Сталося недавно".

Також портал Знай.uа писав, що Ані Лорак після скандалу з Меладзе засвітилася в обіймах 53-річного продюсера: "Геній".