11 сезон найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк", героєм якого став харківський бізнесмен Михайло Заливако, вже наближається до кінця. Попереду фінал, в якому буде відразу три учасниці – Анна Богдан, Юлія Бельченко і Розалі Номбре.

На офіційній сторінці "Холостяка" в соцмережі Instagram опублікували епізод, коли Даша Ставнича, яка залишила проект в 10 випуску, спілкувалася з другом і колегою Заливака. Під час розмови дівчина зазначила, що у них з Мішею багато спільних інтересів, в тому числі любов до спорту і смачної їжі. При цьому вона уточнила, що не вміє готувати.

"Що, на вашу думку, краще працює у стосунках: спільні погляди на життя чи різні, але при цьому з пошуком компромісів та доповненням одне одного?👇" - йдеться в публікації.

"При спільних якось простіше йти, без пошуку компромісів", "Компроміс це все одно обмеження інтересів когось із партнерів. Тому спільні інтереси, однакові цінності, один вектор, все це запорука здорових, а значить щасливих відносин", - написали в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

скріншот

Раніше ми писали про те, що Анна Богдан різко висловилася про знайомство з мамою "Холостяка" Заливака: "Хочеться втекти".

Нагадаємо, "Холостяк" Заливако повернув Юлю "Зайку" і навіть познайомив з мамою: у фіналі будуть троє.

Як повідомляв портал Знай.uа, Розалі Номбре зізналася, що довело її до істерики на "Холостяку": "Нас розділяють".

Також портал Знай.uа писав, що Розалі з "Холостяка 11" поділилася рецептом десерту, яким підкорила Михайла Заливака.