Популярна українська журналістка, наречена колишнього віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка і ведуча шоу "Аферисти в сітях" Олена-Крістіна Лебідь вирішила показати своїм шанувальникам дуже теплий кадр. Цього разу нову публікацію телеведуча присвятила Дню вишиванки.

Парочка сфотографувалася в Грузії, де, схоже, проводить відпустку. Олена і Павло одягли національні сорочки і мило посміхалися в камеру.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олени-Крістіни Лебідь в мережі Instagram.

Публікація Олени-Крістіни Лебідь, скріншот: Instagram
Публікація Олени-Крістіни Лебідь, скріншот: Instagram

"У Грузії в цей день ми почули компліменти нашим вишиванкам, по-моєму, всіма мовами світу. Дуже смішно тітка з Норвегії намагалася повторити "в'єшьеванха". Але я вам скажу: вишиванка - НЕПОВТОРНА! Зі святом, неповторні друзі!", - підписала публікацію телеведуча.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На свіжому фото можна побачити парочку на пляжі і швидше за все на них світить рожеве сонце під час заходу. Олена та Павло обрали сорочки з полтавським візерунком - білим по білому.

Також варто нагадати нашим читачам, що нещодавно телезірка освідчилася в коханні своїм глядачам і ще раз нагадала, що перед тим, як підписувати будь-які документи - необхідно уважно їх перечитати. Такі поради телеведуча вирішила нагадати з нагоди прем'єри нової серії "аферистів", де Олена-Крістіна намагалася дізнатися, з якими проблемами стикаються люди під час пошуку житла в оренду.

Раніше повідомляли, Олена-Крістіна Лебідь розляглася на травичці і спокусила привабливою пропозицією: "Поговоримо?".

Як повідомляв Знай.uа, дівчина відкинула стереотипи і блиснула нижньою білизною на весіллі: "гола" сукня ледь прикривала інтимні місця.

Знай.uа писав, наречена Розенка Лебідь сходила на побачення з олігархом і залишилася без 10 тисяч грн.