Українці все частіше почали скаржитися на роботу банків. Цього разу клієнти "Ощадбанку" розповіли, як недобросовісно банк оформив пенсійну какрту.

Відповідний відгук клієнт опублікував на сайті Мінфін.

Так, за словами клієнтів, при оформленні картки була допущена помилка в адресі, а оскільки клієнт-пенсіонерка погано бачить, довірливо поставила підпис, де сказали.

"При оформленні пенсійної картки була допущена помилка в адресі - клієнт погано бачить, довірливо підписував, що дали",- каже клієнт.

Ощадбанк, скріншот з відео
Ощадбанк, скріншот з відео

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Далі жінка отримала іменну зарплатну картку та кредитку з лімітом у 250 тисяч гривень, що ледь не довело клієнтку "до інфаркту".

"Видали іменну зарплатну карту (спасибі грошей не взяли за помилку -200грн.компенсація) + Кредитку із зазначенням в договорі 250 000!!! ліміту - чим мало не довели пенсіонерку до інфаркту. Розбиралися всім світом!!! Кредитку анулювали, немає бажання більше звертатися!!! Змінимо банк однозначно",- написано у відгуку.

"Ощадбанк" відреагував на відгук і нагадав, що при підписанні договору з його вмістом варто ознайомитися, щоб уникнути непорозумінь. А також порекомендували слабозорим клієнтам приходити з супроводжуючим або довіреною особою.

"Звичайно, відкриття кредитної картки не є обов'язковим, це просто кошти про запас. При необхідності від неї можна відмовитися або закрити", - додали в банку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Українець поскаржився на" крадіжку "грошей з неіснуючого рахунку в Ощадбанку:" 2300 гривень...це неможливо"

Як повідомляє портал «Знай.иа» "Ощадбанк " влаштував" сієсту " співробітникам, поки українці чекають у чергах -" ми попередили"

Також «Знай.иа " писав, що Клієнт " Ощадбанку "довгі місяці не може забрати пенсію, навіть скарга не допомагає:" кримінальна схема..."