Відома українська співачка, та сама Віка з "НеАнгелів" Вікторія Смеюха дала невелике інтерв'ю програмі "Зірковий шлях" на телеканалі "Україна". Вікторія розповіла багато нового - про бойфренда, сольну кар'єру і про те, чому гурт припинив своє існування.

Також Віка розповіла, що під час своєї творчої кар'єри вона зустріла людину, яка завжди її підтримувала. Однак зараз вони не спілкуються.

Про це нам стало відомо завдяки інтерв'ю програми "Зірковий шлях", яке вже є в мережі YouTube.

Вікторія Смеюха, скріншот: YouTube
Вікторія Смеюха, скріншот: YouTube

35-річна зірка розповіла, що її романтичні стосунки з новим хлопцем тривали досить не довго, але вона змогла відчути "закоханість" по-справжньому.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Я повірила в свою казку. Мабуть, це не та людина, яка мені потрібна. Я все-таки сподіваюся і вірю, що все краще попереду", – заявила Вікторія Смеюха журналістці.

Вікторія Смеюха, скріншот: YouTube
Вікторія Смеюха, скріншот: YouTube

Вікторія дала старт своєму сольному проєкту, а також зізналася, під яким псевдонімом тепер виступатиме – VICTORIA. Зірка розповіла, що для неї вже прийшов той етап, коли вона готова виступати сольно.

Раніше повідомляли, Тіна Кароль "повернулася" на "Євробачення", українці в захваті: "Перше місце".

Як повідомляв Знай.uа, Аліна Гросу надихнулася Києвом, ставши принцесою на день: "А штукатурки скільки".

Знай.uа писав, вже не просто чутки: Аліна Гросу публічно зізналася в почуттях до Романа Полянського.