Відомий український репер і музичний продюсер Олексій Потапенко порадував українців новим фото і спантеличив підписом.

Відповідний пост з'явився на його сторінці в Instagram.

Олексія Потапенка українці знають вже не перший десяток років і з кожним роком він набирає обертів популярності не тільки в якості сольного виконавця, але і в ролі учасника групи Mozgi, а також музичного продюсера. Крім творчості виконавець також любить ділиться з шанувальниками свіжими кадрами з повсякденного життя і розповідати про минулі події.

Потап, instagram.com/realpotap/
Потап, instagram.com/realpotap/

Цього разу Потап опублікував сонячне селфі, яке зробив на вулиці. На опублікованому знімку Виконавець постав у білій футболці з маленьким зображенням рогатої тварини, масивної золотого ланцюга і сережкою з чорним кристалом у вусі. Очевидно, сонце було настільки яскравим, що реперу довелося примружитися, щоб хоч якось побачити свій телефон.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Під фото Олексій Потапенко вирішив багато не писати, залишивши лише коротку фразу: "Добро & Зло...".

Пост Потапа в Instagram / скріншот
Пост Потапа в Instagram / скріншот

У коментарях шанувальники репера оцінили новий знімок і спантеличилися підписом під фото, проте не змогли встояти перед тим, щоб залишити кілька слів і запитань під публікацією.

"Дуже тонка грань😢",".....а вибрати нам дано....одне", "Де?😂 ", "Льоша як завжди 🔥", "А сережки ці Настя подарувала?", "Нііі...просто сонце...просто дістало...просто втомився....",- написали користувачі мережі.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Потап представив шанувальникам перший трек з нового альбому.

Як повідомляв портал Знай.uа, Потап зізнався, які зміни відчуває після 40-річного ювілею 8 травня.

Також Знай.uа писав, що Потап поділився з шанувальниками зворушливим фото в бузку.