Цього року жіноча частина учасників Євробачення в Роттердамі не встояла перед хітовою сукнею Ані Лорак і виступила у фіналі практично в однакових нарядах.

Відомо, що в суботу, 22 травня, в Нідерландах проходить гранд-фінал пісенного конкурсу Євробачення-2021, в якому за звання переможця борються 26 країн-учасників. Всі номери по-своєму унікальні і зачепили глядача, проте деякі учасники не потрудилися над унікальністю свого виступу.

Так, представниці Мальти, Кіпру, Албанії та Молдови виступили на сцені Євробачення практично в однакових нарядах. Можна сказати, що коротке сріблясте плаття стало справжнім хітом пісенного конкурсу в цьому році. Більш того, дані наряди сильно нагадують плаття Ані Лорак, в якому вона представляла Україну на Євробаченні в 2008 році.

Сторіс Анни Лорак в Instagram / скріншот
Сторіс Анни Лорак в Instagram / скріншот

Представниця Албанії / фото : Eurovision.tv
Представниця Албанії / фото : Eurovision.tv

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Представниця Мальти / фото : Eurovision.tv
Представниця Мальти / фото : Eurovision.tv

Представниця Молдови / фото : Eurovision.tv
Представниця Молдови / фото : Eurovision.tv

Представниця Кіпру / фото : Eurovision.tv
Представниця Кіпру / фото : Eurovision.tv

Раньше Знай.иа зазначав, що крім сукні представниця Молдови Наталія Гордієнко практично скопіювавши і номер Ані Лорак на Євробаченні. Її постановка виступу і мотив пісні боляче нагадали користувачам мережі "Shady lady", а наряд став своєрідною вишенькою на торті.

Нагадаємо, що Лариса Ніцой розповіла, чому варто підтримувати групу Go_A на Євробаченні цього року.

Як повідомляв портал Знай.uа, Євген Сморигін з бубном підтримав Go-A перед фіналом Євробачення.

Також Знай.uа писав, що Лорак згадала найкращі моменти з Сердючкою і Кіркоровим на Євробаченні.