У п'ятницю, 21 травня, відбувся довгоочікуваний дванадцятий і фінальний випуск реаліті-шоу "Холостяк-11" з харківським бізнесменом Михайлом Заливако, який шукає свою любов.

Михайло Заливако вирішив будувати майбутнє з Ганною Богдан, тоді як серце Юлі "Зайки" виявилося розбите. А зараз Михайло вирішив подякувати всім, хто доклав руку до створення проекту. А також подякував самому проекту за Аню Богдан.

Відповідний пост Заливако опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 160 тисяч підписників.

"Холостяк", фото: Instagram
"Холостяк", фото: Instagram

"Хочу висловити величезну подяку всім, хто доклав руку до створення проекту «Холостяк».

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Я думав мені буде важко щось говорити на камеру, але все виявилося навпаки. І впевнений, що це заслуга саме команди, яка була зі мною. Сказати що я був в кайфі, - нічого не сказати! Наскільки ці хлопці професіонали своєї справи, наскільки все масштабно і чітко ... тому я себе відчував максимально комфортно.

Звичайно, це було б складніше зробити, якби не Гриша! @grisha_reshetnik - серце цього проекту. Не можу уявити іншого ведучого! Ти завжди знав що, куди і як 🤣

А головне, дякую проекту за Аню❤️
Я вже не раз говорив, що я прийшов сюди вчасно", - написав Михайло.

"Умови контракту бачу свої чудеса робить 👏 👏 👏дотримуємося👍 🏻 👍 🏻", " Міша, будьте щасливі, і не звертайте увагу на злісні коментарі. Це твій вибір і твоє життя. ❤ ️ ", "Пост шоу можна не дивитися😀розходимося", " щастя вам! 👏 👏 👏 👏 ви підходите один - одному, такі цинічні, і лукаві!", "Ми бачимо те що ви нам показали...", "Я звичайно рада за вас, але не від щирого серця", - коментували підписники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Анну Богдан засікли з двома подружками після фіналу "Холостяка": заміж і не думає

Як повідомляє портал «Знай.иа» Відкинута "Холостяком" Юля "Зайка" зважилася на одкровення після фіналу: "через приниження і зраду"

Також «Знай.иа " писав, що Гнів українців обрушився на Богдан і Мішу Заливако через фінал "Холостяка": "Аня його спокусила"