Наталія Могилевська натякнула на чоловіка, який завоював її серце: "Закохана"

Нещодавно Наталія Могилевська відвідала премію " Viva! Awards", в ході якої поспілкувалася з журналістами. Співачка блиснула на камеру своїм розкішним кораловим платтям, а також поділилася подробицями особистого життя.

Ще до карантину Наталія Могилевська розповідала, що у неї є коханий, проте він знаходиться закордоном. Журналістка Вікторія Кобеляцька поцікавилася у співачки, чи вдалося їм пережити довгу розлуку через пандемію.

Сергій Притула розкрив таємниці закулісся з Go_A перед Євробаченням: "Влаштували холодний душ"

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

В чера відбувся гранд-фінал Євробачення-2021 в Роттердамі, де також виступила і українська група Go_A. їм вдалося набрати 364 бали і зайняти 5 місце серед 26, проте українці не засмутилися через відсутність перемоги, а лише привітали музикантів з гідним місцем.

Серед них також опинився і Сергій Притула, який крім іншого ще й коментував Євробачення на телеканалі "СТБ". Він вирішив нагадати українця про шлях гурту Go_A на пісенному конкурсі, а також прокоментував результати голосування.

Сергій Притула і Go_A / фото: acebook.com/serhiyprytula
Сергій Притула і Go_A / фото: acebook.com/serhiyprytula

Рідкісна генетична хвороба позбавила дівчину нормального життя: "Моє тіло не перетравлює їжу"

Бразилійка Фернанда Мартінес вже два роки не може нормально їсти через рідкісну генетичну мутацію. Через дефект в синтезі білка система травлення 23-річної дівчини серйозно вражена.

Існує 13 типів СЕД, і, за оцінками вчених, синдром вражає щонайменше одну з 5 тисяч людей у всьому світі. Пити і їсти-найскладніше завдання для Фернанди. Вона просто не може цього зробити. Єдиний спосіб отримати необхідні поживні речовини-це внутрішньовенні ін'єкції.

Настя Каменських знову наречена, фанати мліють від захвату: "До сліз"

Настя Каменських і Потап святкують другу річницю весілля. Пара одружилася в 2019 році, після 10 років таємного роману.

І з нагоди річниці красуня вирішила виставити один з роликів, який був знятий в день весілля, а саме перед самою церемонією одруження. Так, знаменитість показала свій ранок нареченої, чим викликала захват у шанувальників.

180 см на двох: подружжя потрапило в Книгу рекордів Гіннеса і показало "крихітну любов"

Подружня пара з Бразилії занесена в Книгу рекордів Гіннеса, як сама низькоросла сім'я.

Так, Пауло Габріель да Сільва Баррос і Катюча Лі Хосіно є найменшим подружжям у світі. Їх загальна висота становить 181,41 см.

Рекорд був підтверджений в Ітапені, Сан-Паулу, Бразилія.

Незвичайна пара познайомилася в соціальній мережі і після декількох років відносин вирішили стати законним подружжям.

Пауло працює секретарем в юридичній компанії, а Катусія-власник власного салону краси.