Відома російська співачка і автор хіта "О боже, какой мужчина" Наталі любить радувати своїх шанувальників різними публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де на неї підписано понад півмільйона людей.

А зараз артистка вирішила зарядити шанувальників гарним настроєм за допомогою милого відео з орангутангом у головній ролі.

Так, на відео можна побачити мавпу, яка фліртує з дівчиною, як справжній чоловік. Всі дії на екрані супроводжуються під безсмертний хіт співачки Наталі "О боже, какой мужчина".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Чоловіки - вчіться)))", " О, боже, який чоловік?!😂 ", "І вам гарного дня і настрою", " який галантний кавалер!", "Справжній чоловік❤️", " Ух Ловеласище😍", " Так, Під Вашу пісню будь-який кліп - шедевр!!👏 👏 👏 ", "Один позитив і підняття настрою спасибі за такі фото"," 😂під пісню НАТАЛІ це просто шедевр👏", " ось це мужик. А то мужики зараз пішли", " який імпозантний орангутан😄", " яка кумедна Мавпа👏 👏 Боже вони такі мудрі. Видно що мавпа Бабій😂", "Волочкова в хутрі", " Був би у мене такий орангутан, я б і заміж не вийшла б! 😂 ",- писали в коментарях фоловери.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Оля Цибульська забула про розлучення Дзідзьо і зробила собі свято: в масці і щаслива

Як повідомляє портал «Знай.иа» Наталія Могилевська натякнула на чоловіка, який завоював її серце: "закохана"

Також «Знай.иа " писав, що Наташа Корольова забула про Тарзана і понеслася до квітів: "Все кльово..."