У перший місяць літа вже повністю дозріває полуниця, яку потім продають на кожному розі. Якщо у вас є власний город, необхідно знати, як доглядати за ягодою, щоб вона виросла великою, смачною та безпечною.

Варто зазначити, що ця підгодівля вноситься на найпершому етапі розвитку полуниці, ранньою весною, коли рослини тільки прокидаються.

Так, для засобу вам необхідно: на 10 л води – 3 г марганцівки, 0,5 ч. л. борної кислоти, 1 ст. л. сечовини, 0,5 склянки золи. Всі інгредієнти потрібно ретельно перемішати. На великий кущ знадобиться 1 літр цього засобу.

полуниця, фото Pxhere
полуниця, фото Pxhere

Крім того, ранньою весною рекомендується вносити 1 ст ложку сульфату амонію або 1 ст ложку нітроамофоски, попередньо розчинивши їх в 10 л води. На один дорослий кущ буде витрата всього 500 мл.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова показала домашню "полуничку": "Це круто!" Зірка похвалилася, що вирощує огірки, помідори, салат і полуницю на власному городі.

Нагадаємо, як звичайна петрушка допоможе омолодитися і схуднути: відповідь дієтолога. Столова ложка петрушки містить половину добової норми вітаміну К. На думку вчених, люди, які вживають петрушку, на 22% зменшують собі ризик переломів.

Як повідомляв портал Знай.uа, городники підказали, як правильно поливати капусту на городі: шкідники втечуть, а врожаю позаздрять усі.

Також портал Знай.uа писав, які добрива не можна використовувати, щоб не зіпсувати урожай огірків: поради городникам.