Гордість українського спорту, народний депутат України Жан Беленюк, який буквально кілька тижнів тому завоював бронзову медаль на чемпіонаті Європи з боротьби у Варшаві, продовжує радувати своїх шанувальників кадрами з життя. Цього разу борець-політик розповів про своє розуміння слова "ласка".

Жан Беленюк опублікував яскраве фото на якому він гладить заморську тварину - зебру. Про це стало відомо завдяки новій публікації Жана Беленюка в мережі Instagram.

Публікація Жана Беленюка, скріншот: Instagram
Публікація Жана Беленюка, скріншот: Instagram

"Ласка - єдиний спосіб, який можливий у поводженні з живою істотою. І так, це один з моїх улюблених творів", - коротко підписав нову публікацію спортсмен.

Буквально за кілька годин віддані шанувальники встигли поставити новій фотографії більше двох тисяч схвальних оцінок у вигляді лайків, а також почали активно коментувати публікацію: "А де це бро?", "Доктор Приображенский", "Крутяк", "Кайф".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Також варто нагадати нашим читачам, що у Варшаві Беленюк завоював бронзову медаль на чемпіонаті Європи з боротьби. Беленюк у фінальному поєдинку у ваговій категорії до 87 кг зустрівся з німцем Денис Кудлою. Поєдинок завершився з рахунком 1:1. Але 30-річний українець виграв останній бал, тому був оголошений переможцем.

Жан Беленюк раніше ставав дворазовим чемпіоном світу і триразовим чемпіоном Європи, а також срібним призером Олімпіади-2016. Також він завоював путівку на Олімпійські ігри-2020, які повинні пройти в Токіо влітку цього року.

Раніше повідомляли, борець з ради Жан Беленюк "розцвів" у День вишиванки: "Люблю ловити...".

Як повідомляв Знай.uа, Жан Беленюк з вилами влучно "підколів" Ляшка.

Знай.uа писав, "Слуга народу" Жан Беленюк похвалився " перемогою".