Популярний український співак, улюбленець зірки сцени Андрія Данилка Костянтин Бочаров (Melovin), який представляв в 2018 році Україну на пісенному конкурсі "Євробачення", показав своїм фанатам нове тату. Артист порадив майстра і зізнався, що це одне з найважливіших татуювань в його житті.

На свіжому відео можна побачити, що Костянтин зручно розташувався в кріслі тату-майстра і підставив шию під голки з фарбою. Можна розгледіти, що майстер встиг набити картинку у вигляді трикутника.

Про це стало відомо завдяки новим публікаціям на сторінці Костянтина Бочарова в Instagram.

Публікація Костянтина Бочарова, скріншот: Instagram
Публікація Костянтина Бочарова, скріншот: Instagram

"Дуже важливе для мене тату, дуже важливий знак довжиною у все життя", - зізнався Костянтин.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також Костя опублікував ще й відео разом з відомим українським ведучим славою Дьоміним, на якому був знятий "бумеранг". Ведучий разом зі співаком позував на тлі пішохідного мосту в українській столиці. Слава Дьомін тримав у руках камеру, а Костя тут позував ще без татуювання на шиї.

Раніше повідомляли, Melovin закохався в Go_A на Євробаченні-підірвали світ: "Величезна енергетика".

Як повідомляв Знай.uа, Вєрка Сердючка зізналася Осадчій про свій перший раз-мама допомагала.

Знай.uа писав, Філіп Кіркоров на "Євробаченні" попався на плагіаті України.