Перша леді України Олена Зеленська має величезну аудиторію шанувальників у соцмережах, з якими активно ділиться цікавими публікаціями. Цього разу, у своєму Instagram вона розповіла, як пройшов візит на шоу "Сніданок з 1+1".

Олена Зеленська разом з Євгеном Клопотенко в ефірі "Сніданок з 1+1" приготувала нове меню для українських школярів, яке введуть з 1 вересня.

У публікації перша леді опублікувала кілька знімків з Євгеном Клопотенко і процесом готування, а також поділилася враженнями від участі в програмі.

"Cьогодні мій день почався рано. Я вперше брала участь в зйомках ранкового шоу і готувала страви з оновленого шкільного меню. Це було швидко і смачно. Смачно має бути і школярам з 1 вересня. А літні канікули - це гарна можливість переглянути культуру харчування вдома. Від нас, батьків, залежить здоров'я і добробут наших дітей." - написала Олена Зеленська.

Публікація Олени Зеленської: Instagram

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Публікація Олени Зеленської: Instagram

У програмі "Сніданок з 1+1" підкреслили, що за останні півроку в українських школах виявили понад 3 000 кілограм небезпечних продуктів. У зв'язку з цим уряд вирішив змінити шкільне меню, автором якого став зірка шоу "МастерШеф" Євген Клопотенко.

Разом з Євгеном Клопотенко, Олена Зеленська обговорила питання харчування, поділилася спогадами з дитинства і приготувала кілька страв з оновленого шкільного меню.

Нагадаємо, що Олена Зеленська спробувала нове шкільне меню і розповіла про зміни з 1 вересня: 160 нових страв

Як повідомляв портал "Знай.uа", Клопотенко створив шедеври для шкільних їдалень: яких продуктів у меню побільшає

Також, "Знай.uа" писав, що українським школярам повністю змінять меню: що приготують і хто буде годувати наших дітей