Популярна російська телеведуча, блогерка і зірка проєкту "Орел і решка" Настя Івлєєва знову здивувала своїх шанувальників. 30-річна зірка, яка "ховається" від чоловіка, репера Елджея десь в московській квартирі, запустила новий формат шоу для свого YouTube-каналу.

Перший випуск вже доступний, він називається "Пекельні Перегони". Тут Настя Івлєєва разом з блогерами Михайлом Литвином, Дмитром Гордеєм і репером Моргенштерном з'ясувала, чий автомобіль швидше.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Насті Івлєєвої в мережі Instagram.

Настя Івлєєва, фото: Instagram
Настя Івлєєва, фото: Instagram

Важливо додати, що ведуча відразу попередила своїх підписників, що дане відео не призначене для перегляду неповнолітніми і все, що видно в кадрі знімалося за допомогою професіоналів і водіїв-профі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Настя Івлєєва, фото: Instagram
Настя Івлєєва, фото: Instagram

На самому початку ролика блогери попередили, що заїзди було проведено "під наглядом професійних гонщиків на закритому полігоні і в присутності бригад швидкої допомоги".

Моргенштерн та Івлєєва, скріншот: YouTube
Моргенштерн та Івлєєва, скріншот: YouTube

Учасникам заїзду довелося виконувати випробування на декількох етапах, в тому числі проїхати певну ділянку дороги разом зі зміями або тарганами в машині. Переможцем всієї гонки став, не дивно, Моргенштерн, якому заборонений в'їзд до України.

Також Настя Івлєєва нещодавно вирішила пожартувати над питанням, яке їй нещодавно прийшло від фанатів: "Коли ти будеш народжувати?". На таке питання Настя відповіла коротким відео з TikTok, де бабуся, фанатка президента РФ Володимира Путіна зізнається у самопожертві. Вийшло досить кумедно.

Раніше повідомляли, розлучення не буде? Настя Івлєєва повернулася до Елджея після місяця загулу.

Як повідомляв Знай.uа, Настя Івлєєва навчилася доїти корів, а після приміряла весільну сукню: знову готова заміж повністю.

Знай.uа писав, Настя Івлєєва зняла обручку, але одягла весільну сукню разом з Данею Мілохіним.