Популярна вже далеко не перший, і навіть не другий десяток років співачка Алла Пугачова, яка нещодавно освідчилася у коханні до творчості казахського репера Аділя Жалєлова (Скриптоніта), у вівторок, 25 травня, відзначає відразу два свята - День пологів первістка і День народження доньки Христини. У цей день співачці Христині Орбакайте виповнюється 50 років.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Алли Пугачової в мережі Instagram.

Публікація Алли Пугачової, скріншот: Instagram
Публікація Алли Пугачової, скріншот: Instagram

"Люблю тебе. Пишаюся тобою. З днем народження! #Христина #Орбакайте #ювілей", - підписала нову публікацію зі знімком доньки Алла Пугачова і додала кілька тегів.

Цікаво, що Алла Пугачова опублікувала привітання ближче до полудня (за московським часом). Поки неясно, як зірки проведуть цей день. Але точно відомо, що Примадонна вже встигла побажати приємності і поділилася теплими словами до своєї улюбленої доньки.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Трохи з біографії Христини: 25 травня співачці і акторці Христині Орбакайте виповнюється 50 років. Вона народилася в родині співачки Алли Пугачової і циркового артиста Миколаса Орбакаса, а перша слава прийшла до неї ще в 1980-х, після прем'єри картини Ролана Бикова і Аркадія Хайта "Чучело".

Крістіна Орбакайте, instagram.com/orbakaite_k
Крістіна Орбакайте, instagram.com/orbakaite_k

У наступні роки акторка знялася більш ніж в 20 фільмах і серіалах. Серед них - "Любовь-морковь", "Виват, гардемарины!" і "Фара". Однак найбільшу популярність Христині Орбакайте принесла її музична творчість. Вона випустила 11 студійних альбомів, куди увійшли такі хіти, як "Без тебя", "Май", "Ты" та "Мой мир".

Раніше повідомляли, 72-річна Алла Пугачова знову "закохала" в себе Ігоря Ніколаєва.

Як повідомляв Знай.uа, Максим Галкін розкрив плани на майбутнє без Пугачової: "Дуже хочеться".

Знай.uа писав, онукові Пугачовій 30 років, Орбакайте не стримала емоцій: "Моєму рудому сонечку".