Відома українська танцівниця, прима-балерина Національної опери України, суддя проєкту "Танці з зірками" Катерина Кухар приготувала своїм шанувальникам великий сюрприз. Катя обіцяє, що незабаром ті, хто віддасть гроші за квиток до неї на виступ, зможе зануритися в світ міфічних істот.

За словами Каті Кухар, у неї триває гастрольний тур містами нашої країни. Тут українці можуть відчути, що таке "світ кохання, пристрасті і випробувань".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Катерини Кухар в мережі Instagram.

Публікація Катерини Кухар, скріншот: Instagram
Публікація Катерини Кухар, скріншот: Instagram

"Одеса! Вже завтра, 25 травня, ми з вами перенесемося в світ міфічних істот ... Світ, який сповнений пристрасті, випробувань і кохання! Зустрінемося з вами в Музкомедії і нехай ці дві години відвернуть вас від реального світу і дозволять зануритися в прекрасний Всесвіт мистецтва! #childrenofthenight в інших містах: 2 червня — Херсон, 3 червня — Миколаїв, 6 червня — Запоріжжя, 7 червня — Дніпро, 8 червня — Харків.", - підписала нову публікацію Катерина Кухар.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Катерина Кухар, фото з Instagram
Катерина Кухар, фото з Instagram

На свіжій фотографії, яку Катерина Кухар прикріпила до публікації, можна помітити сценічний образ танцівниці. Тут є все - ніжність, букет квітів, блискітки і загадковий погляд, за який її просто обожнює чоловіча половина відданих фанатів.

Раніше повідомляли, Леся Нікітюк блиснула принадами в Туреччині: справжня фараонша.

Як повідомляв Знай.иа, Катерина Кухар похвалилася дитячим фото і розповіла, в кого вродила такою красивою: "Порода видно".

Знай.иа писав, Катерина Кухар подражнила шанувальників "шматочком" літа: "Потрібен, як повітря".