Популярна українська танцівниця Катерина Кухар має величезну аудиторію шанувальників, які активно спостерігають за її особистим життям. Цього разу зірка розповіла, як відпочила з чоловіком на Шрі-Ланці в програмі "Світське життя".

В інтерв'ю Каті Осадчій Катерина Кухар поділилася враженнями від поїздки на Шрі-Ланку і розповіла, що її мало не затоптали буйволи під час відпочинку.

Катерина Кухар, кадр з інтерв'ю для програми Світське життя: YouTube
Катерина Кухар, кадр з інтерв'ю для програми Світське життя: YouTube
Катерина Кухар, кадр з інтерв'ю для програми Світське життя: YouTube

Катерина Кухар розповіла, що вирушила на Відпочинок з чоловіком і Спершу вони оселилися в готелі традиційному готелі, а другий знаходився в дикому заповіднику, де знаходиться багато тварин, які іноді заходять на територію людей.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Після цього зірка розповіла про пригоди, які з нею сталися.

"Мене мало не затоптали буйволи на березі пляжу. Потім мій чоловік хотів схопити змію за хвіст. Я кричала як скажена. І після цього стресу ми прийшли в наш кокон і там знову лежала змія - вона приймала сонячні ванни. Я зайшла в цей кокон і сказала: "Я тебе благаю, я хочу зараз зібрати свої валізи і поїхати додому"" - розповіла Катерина Кухар.

Нагадаємо, що Наталія Могилевська натякнула на чоловіка, який завоював її серце: "Закохана"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Ольга Сумська та Катя Бужинська перетворилися на живий прапор України: "Яблука та синиці"

Також, "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко перестаралася з експериментами на обличчі: "Хто придумав ці бородавки?"