Молода дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка Катерина Репяхова, яка незабаром стане мамою хлопчика Михайла, має величезну аудиторію шанувальників у соцмережі Instagram.

26-річна дівчина часто ділиться з аудиторією цікавими публікаціями, і цей раз не став винятком. Цього разу Катерина показала у своїх Insta Stories результати опитування підписників, які відповідали, хто на якому тижні народив малюка.

Таким чином Катерина, яка вже протягом декількох тижнів має народити, вирішила запитати у інших матусь про пологи, щоб порівняти їх досвід зі своїм.

Катерина Репяхова і Віктор Павлік, скріншот з Insta Stories

Віктор Павлік, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

На опублікованій фотографії дружина Віктора Павліка позує в літній зеленій сукні. Вона обіймає руками свій животик і посміхається в камеру.

"Результати опитування, хто на якому тижні народив))" - написала Репяхова.

Катерина Репяхова, скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Катерина Репяхова потрапила в лікарню після відпочинку: "Можу народити в будь-який момент".

Нагадаємо, фанати застукали Віктора Павліка в незручний момент: засоромився як школяр. Зіркове подружжя вирішило сходити на шопінг в Одесі.

Як повідомляв портал Знай.uа, вагітна дружина Віктора Павліка запанікувала перед пологами.

Також портал Знай.uа писав, що Катерина Репяхова запропонувала Віктору Павліку екстрим перед пологами: не кожен зважиться.