"Небесна блокада" Білорусі: протест Посольства, наступ нардепів і реакція українців

Резонансне повідомлення Євросоюзу про повне закриття неба для білоруських авіакомпаній, як і доступу для них в аеропорти ЄС, очолила топ найбільш обговорюваних тем в Україні. А сьогоднішнє доручення Уряду про припинення авіасполучення з країною-сусідом з 26 травня лише додало вогню. Не втрималося від протестної заяви і Посольство Білорусі.

Фото Посольства Білорусі в Україні
Фото Посольства Білорусі в Україні

160 страв на 4 тижні: Клопотенко, Зеленська і МОЗ показали, що будуть їсти українські школярі в новому навчальному році

Багато українців, у яких є діти шкільного віку, можуть порадіти цікавій новині. Нещодавно пройшла презентація нового меню харчування для школярів, яке розраховане на 4 тижні. В дане меню входить більше 160 страв.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Олена Зеленська, фото: Instagram
Олена Зеленська, фото: Instagram

Україна перетвориться на "холодну Скандинавію" під кінець травня: суцільні дощі та грози

Народний синоптик Наталка Діденко попередила українців, що в середу, 26 травня, в деякі регіони країни прийдуть дощі з грозами. Також відомо, що в Україну може зазирнути так званий "Скандинавський циклон", хмари просто з фіордів змусять українців дістати парасольки.

Дощ, фото: Unian
Дощ, фото: Unian

Українців заманюють сезонними заробітками - "Зарплати до 50 тисяч"

В Україні можна знайти сезонний заробіток із зарплатою в десятки тисяч гривень. За даними сайтів з пошуку роботи, майже половина українців готові переїхати в інший населений пункт, якщо там буде шанс працевлаштуватися.

Заробітки у Польщі, кадр з відео
Заробітки у Польщі, кадр з відео

Сергій Притула став батьком втретє: "Чудовий день, щоб з'явитися на світ"

Український телеведучий, волонтер, громадський і політичний діяч Сергій Притула, який балотувався до Верховної Ради і на пост мера Києва в 2020 році, став батьком втретє.

Сергій Притула з сім'єю, facebook.com/serhiyprytula
Сергій Притула з сім'єю, facebook.com/serhiyprytula