Відомий український продюсер, реп-виконавець і чоловік співачки Насті Каменських Олексій Потапенко (псевдонім Потап) часто ділиться з мільйонною армією шанувальників яскравими публікаціями в Instagram.

Цього разу 40-річний артист розмістив на своїй сторінці в соцмережі свіжу фотографію, зроблену під час відпочинку в Дубаї. Потап позує перед дзеркалом у готелі в легких темно-синіх шортах, короткій сорочці, білій футболці та кросівках.

"Дзеркала, дзеркала", - лаконічно підписав знімок Виконавець.

"Рама) 💪", "Тут на Дуен Скеля Джонсона схожий 😍", "Красивий 🧸", "Крутяк 💪", "Олексій Андрійович, а тату на нозі ви буде робити?" - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

скріншот коментарів

Потап, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що Потап спантеличив українців загадковим посланням: "Дуже тонка грань". Нове селфі репера змусило шанувальників задуматися.

Нагадаємо, Потап відзначив річницю весілля в Дубаї і показав фото без Насті Каменських: "Cпека". Олексій Потапенко перебуває в Дубаї без дружини і сина.

Як повідомляв портал Знай.uа, Потап подарував Насті Каменських ніжність на річницю весілля: "Хочеться з тобою".

Також портал Знай.uа писав, що Потап похвалився своїми вміннями, Насті Каменських пощастило: "4 за день". Артист готує для фанатів нові хіти.