Популярна українська співачка Злата Огнєвіч (справжнє ім'я Інна Бордюг), яка в минулому була народною депутаткою від "Радикальної партії" Олега Ляшка, вже готується до другого сезону реаліті-шоу "Холостячка".

Головна героїня проекту також часто радує шанувальників цікавими публікаціями в соцмережі Instagram. Цього разу Злата вирушила до Туреччини, звідки розмістила красиві фотографії біля басейну. У підписі до знімків "Холостячка" зазначила, що скоро покаже особливе відео.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

"Справжнісінькі зйомки мрії ⭐️ Я пишу цей пост в затишному лобі готелю, скоро виїжджаю в аеропорт ✈️ Щаслива, натхненна і.... відпочила! Так ♥️ Саме так)) Навіть незважаючи на тотальний недосип (3 години сну за 2 доби), відчуваю легкість в кожній клітинці! Величезна подяка нашим новим друзям з Туреччини. Тому що ці зйомки 🎥 були б неможливі без допомоги адміністрації готелю! Максимум турботи і комфорту, а ще - тотальної краси навколо (ви б бачили ці кадри) 🤍 Ну просто робота мрії))) Загадаю, щоб така легкість в моєму житті була завжди 🙌 Белек, ти дуже притягуєш! Ще б пару днів побути.... 🙈😻 P. S. Скоро порадую Вас дуже особливим відео 🏮", - написала Огнєвіч.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Злата Огнєвіч, фото з Instagram

Нагадаємо, Григорій Решетник зустрівся з "Холостячкою" Огнєвіч, копія його дружини: "Це Христина".

Як повідомляв портал Знай.uа, гнів українців обрушився на Богдан і Мішу Заливака через фінал "Холостяка": "Аня його спокусила".

Також портал Знай.uа писав, що "Холостячка" Злата Огнєвіч поділилася своїм "кайфом" : з чоловіком у машині.