Абсолютно вже не секрет, що українські телеглядачі знають про нашу наступницю Ксенії Мішиної, нову головну "Холостячку" країни Злату Огнєвіч. Співачка шукатиме свою другу половинку наступні декілька тижнів і вже навіть поїхала до Туреччини на зйомки. Однак з теплої і сонячної Австралії прийшли новини про те, що в місцевому проєкті "Холостячка" з'явилися невеликі зміни.
Виявляється, що в Австралії вперше в історії шоу головною героїнею "Холостячки" стане 26-річна Брук Блуртон, яка є відкритою бісексуалкою. Зараз проходить кастинг учасників сезону, серед яких будуть чоловіки і жінки.
Про це стало відомо завдяки повідомленням австралійських журналістів.
Брук Блуртон також стане першою представницею корінних жителів на шоу. Це не перша поява дівчини у франшизі, раніше вона брала участь в "Холостяк" та "Холостяк в раю".

Публікація Брук Блуртон, скріншот: Instagram
Публікація Брук Блуртон, скріншот: Instagram

"Мати можливість вибрати свою людину, ту, яку я хочу бачити в своєму житті, - це дійсно унікальний і особливий досвід. Моя ідеальна людина - та, яка любить мене за те, що я така. Сподіваюся, вони співчутливі і ми матимемо схожі цінності. Я так схвильована і сподіваюся, що нарешті знайду ту людину, на яку чекаю", - поділилася Блуртон в мережі Instagram.

Також варто нагадати нашим читачам той факт, що ще перед фіналом 11 сезону "Холостяка" з Михайлом Заливаком стало відомо, що саме Злата Огнєвіч стала головною героїнею другого сезону "Холостячки" після Ксенії Мішиної. А зараз вона поділилася цілою серією знімків зі своїм пухнастим другом на ім'я "Бу". Дівчина зазначає, що доводиться зупиняти роботу, коли собачка заходить в кадр.