В останні кілька місяців почастішали скарги на один з найбільших українських державних банків "Ощадбанк". Не секрет, що в цьому банку отримують виплати більшість українських пенсіонерів і їх послуги досить поширені серед простих громадян.

Але не завжди все добре - днями українка поскаржилася, що банк нібито працює разом з шахраями з "ТОВ Кредитекспрес Юкрейн Ел. Ел. Сі.".

Про це стало відомо завдяки повідомленню незадоволеного клієнта "Ощадбанку" на порталі Minfin у розділі для відгуків.

Ощадбанк, фото: Facebook
Ощадбанк, фото: Facebook

"Тепер вони працюють від "Ощадбанку", а коли звернулася у відділення банку кажуть - то шахраї, заборгованості жодної немає. Після того коли я написала, що нічого платити не буду вони пишуть таке, "Ваша позиція мені зрозуміла. Ви розумієте, що якщо Від вас не поступає платіж, ваша справа, після відповідного рішення суду, може бути передана до державного або приватного виконавця з метою виконання рішення суду. Державний або приватний виконавець, має право заблокувати всі карткові рахунки, провести арешт майна, заборонити виїзд за кордон. Ви готові до таких наслідків?" І пишуть номер для зв'язку з ними 0800301027, це жесть", - пише незадоволена клієнтка.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Відгук незадоволеної клієнтки "Ощадбанку", скріншот: Minfin
Відгук незадоволеної клієнтки "Ощадбанку", скріншот: Minfin

Раніше повідомляли, "ПриватБанк" запідозрили в прихованих платежах, 900 грн пішли в нікуди - "Вас попереджали".

Як повідомляв Знай.uа, "Одна зграя": клієнтка "ПриватБанку" чотири рази заплатила за неіснуючий товар - ніхто не питав.

Знай.uа писав, Українка звинуватила ПриватБанк у списанні коштів: "Це повний дурдом".