Популярна українська співачка і телеведуча Оля Цибульська поділилася з багатотисячною армією шанувальників гарними фотографіями, зробленими під час зйомок кліпу на пісню "Я не плачу".

Так, у новій публікації в соцмережі Instagram 35-річна артистка похвалилася спокусливими образами з кліпу, а також розповіла про те, через що зйомки були під загрозою зриву. Виявилося, що в той день все пішло не за планами співачки.

"Який образ з кліпу "Я не плачу" подобається тобі найбільше? Що пішло не так, як ми задумали:

❌ сукня порвалася занадто сильно і її довелося зшивати на місці ⠀

❌ в мене був лише один дубль, щоб красиво намочити волосся і він виявився з технічним браком ⠀

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

❌ під час зйомки фінальної сцени лив сильний дощ зі снігом і кліп був під загрозою. Довелося мокнути, щоб врятувати відео 🔥

P.S В кліпі є ще один образ, якого нема тут. Знайдеш? Може він тобі якраз і сподобається найбільше", - написала Цибульська.

[img desc="Оля Цибульська, фото з Instagram"]907057[/im

Раніше ми писали про те, що Ольга Цибульська, Ірина Федишин та Марина Боржемська розкрили, як рятуються від целюліту: зіркові поради.

Нагадаємо, Оля Цибульська згадала про Наталю Могилевську і змінилася в обличчі: "Плакала. Ображалася".

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Цибульська пояснила, чому Slavia звинувачує її в розлученні з Дзідзьо: "Добре розуміє".

Також портал Знай.uа писав, як колишня Узєлкова Марина Боржемська показала, як після карантину запалила разом з кумою Дзідзьо Олею Цибульською: "Дякую".