У середу, 26 травня, Служба безпеки України вшановує пам'ять героїв Центру спеціальних операцій "А" СБУ – Руслана Муляра та Юрія Журавльова.

У пресслужбі СБУ в Facebook розповіли, що 26 травня 2018 року, виконуючи бойове завдання в Луганській області, їх загін потрапив під ворожий обстріл.

"Руслан Муляр віддав Службі 17 років свого життя. За цей час він пройшов шлях від розвідника до командира групи спецпризначенців. Юрій Журавльов до початку російської агресії був цивільним. А у 2014 році він долучився до СБУ, на його рахунку — 19 ротацій на сході України. Контррозвідники СБУ встановили всіх терористів, причетних до загибелі українських спецпризначенців. Пам’ятаємо наших Героїв!" - йдеться в публікації.

Раніше ми писали про те, що відважний воїн з позивним "Грім" прийшов на фронт і став грозою окупантів: "Все виявилося інакше". Вадим з позивним "Грім" належить до тієї когорти офіцерів чиє становлення відбувалося безпосередньо на війні.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, українські бійці схилили коліно перед героєм "Рятувальником", який віддав життя заради перемоги: "Пам'ятаємо..."

Як повідомляв портал Знай.uа, хоробра красуня рвонула на фронт, щоб рятувати життя: "Україна переживає хворобу". Старший сержант Вероніка з псевдонімом "Глюкоза" стала військовим медиком у 19 років.

Також портал Знай.uа писав, як досвідчений прикордонник пішов на фронт, залишивши вдома трьох дітей: "Татко повернеться тільки після перемоги".