Переможниця 11 сезону "Холостяка" з Михайлом Заливако Анна Богдан показала розкішний образ з недавньої вечірки в Одесі.

Відповідний ролик з'явився в її Insta-stories.

Хоч Ганні Богдан і не вдалося вразити українських телеглядачів своїм характером на "Холостяку", дівчина не звертає уваги на хейт і продовжує ділитися з шанувальниками свіжими кадрами і розповідати про події в житті.

Анна Богдан / фото : instagram.com/hannastorozhuk/
Анна Богдан / фото : instagram.com/hannastorozhuk/

Поки українці чекають пост-шоу проекту, щоб дізнатися, чи залишилися Богдан і Заливако разом, Анна показує, як розважається зі своєю колишньою конкуренткою. Нещодавно дівчата вирушили в Одесу на якийсь захід, куди наділи розкішні вечірні сукні і зробили яскравий макіяж.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Джессіка Чегі постала на вечірці в повітряній чорній сукні з глибоким декольте і вирізом на нозі, А Анна Богдан приміряла підлозі облягаючу червону сукню з блискучим корсетом, яке відкривало вид на її довгі ноги.

Сторіс Анни Богдан / скріншот
Сторіс Анни Богдан / скріншот

Щоб ближче показати образ, переможниця "Холостяка" попозувала з подругою на самому заході, а також в номері покружляла і зробила проходку. Судячи з історій дівчини, їй неймовірно сподобалося її перевтілення.

Сторіс Анни Богдан / скріншот
Сторіс Анни Богдан / скріншот

Сторіс Анни Богдан / скріншот
Сторіс Анни Богдан / скріншот

Нагадаємо, що Анна Богдан різко змінила зовнішність після фіналу "Холостяка":"вилита Юля Зайка".

Як повідомляв портал Знай.uа, "Холостяк" Заливако спантеличив українців дивним зізнанням:"пожартував, коли вибрав Богдан".

Також Знай.uа писав, що Анна Богдан показала результат перевтілення зі своєю колишньою суперницею Джесікою Чеги.