Проект "Холостяк" показав, як Михайло Заливако і переможниця Ганна Богдан відповідають на образи хейтерів.

Відповідний ролик з'явився на офіційній сторінці шоу в Instagram.

Відомо, що нещодавно підійшов до кінця 11 сезон проекту" Холостяк " з бізнесменом Михайлом Заливако. У фінальному випуску харківський бізнесмен зупинив свій вибір на Ганні Богдан, що викликало вкрай негативну реакцію у глядачів проекту.

"Холостяк", скріншот: СТБ
"Холостяк", скріншот: СТБ

Однак, самі герої намагаються не звертати уваги на хейт з боку, а сам проект намагається налаштувати глядачів позитивно. Цього разу на сторінці "Холостяка" опублікували ролик з одного з останніх побачень з Ганною Богдан, на якому вони займалися тайським боксом.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Відповідь усім хейтерам - ти-дищ😈 Ми за кохання, за свободу вибору серцем і за право бути собою💖 Чесне слово, любимо вас, шановні, і бажаємо чудового дня😗", - написали під відео.

У коментарях користувачі Мережі не оцінили такий жест з боку проекту, обурившись, чому їм хочуть закрити рот за іншу точку зору.

"Вибачте, а коли людина висловлює свою думку, яка комусь не подобається, то це означає хейтер?", "Шановні однодумці, пропоную навіть не коментувати!", "Якщо майже всі телеглядачі хейтери в цьому сезоні, може справа не в нас?)) ",- написали користувачі мережі.

Нагадаємо, що Анна Богдан поцікавилася в українців, чи розлучилася вона з Мішею Заливако після проекту.

Як повідомляв портал Знай.uа, Анна Богдан захотіла більшого з " Холостяком "Мішею Заливако:"через край".

Також Знай.uа писав, що Анна Богдан після фіналу "Холостяка" "втекла"від Заливако до грузинів: "потім в клубець пішли".