На останню п'ятницю весни 2021 року народний синоптик Наталка Діденко пообіцяла українцям дощі, грози і навіть трохи тепла. Тепер українцям необхідно подумати, чи варто діставати парасольки, як у жовтні, або сподіватися на теплу погоду. Дивно, але в травні, якщо наприкінці місяця йде дощ, то разом з ним повертається і гроза.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Народного синоптика Наталки Діденко в мережі Facebook.

Публікація Наталки Діденко, скріншот: Facebook
Публікація Наталки Діденко, скріншот: Facebook

"Завтра, 28 травня, в Україні дощі, грози і тепло. Не дуже тепло буде хіба що в західних областях. І минулої ночі в Карпатах, високо в горах, було брррр, + 1 + 6 градусів. Отже, завтра в Україні періодичні дощі, + 20 + 24, на Заході + 15 + 20 градусів, на Лівобережжі + 23 + 27 на Сході до +29 градусів. У вихідні - поступове похолодання всюди.", - пише Наталка Діденко в мережі Facebook.

Дощ, фото: Unian
Дощ, фото: Unian

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що в четвер, 27 травня, в Україні очікується тепла, місцями навіть спекотна погода. У той же час в декількох областях країни можливі травневі дощі та грози.

Синоптики Укргідрометцентру прогнозують опади у західних, центральних та північних областях. Температура повітря складе + 21 + 26 градусів. Дощі пройдуть у Чернівецькій, Тернопільській, Хмельницькій, Житомирській, Вінницькій, Черкаській, Київській, Чернігівській та Сумській областях.

Раніше повідомляли, погода 27 травня в Україні змусить сидіти вдома, де будуть лити дощі.

Як повідомляв Знай.uа, Україна перетвориться на "холодну Скандинавію" під кінець травня: суцільні дощі та грози.

Знай.uа писав, як правильно поливати гарбуза і кабачки, щоб уникнути опіків: на замітку городникам.