21 травня 2021 року харківський бізнесмен Михайло Заливако зробив свій фінальний вибір в ефірі телепередачі "Холостяк".

Анна Богдан перемогла в цьому сезоні найромантичнішого проекту в Україні. Дівчина останнім часом частенько радує шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 100 тисяч чоловік. Після фіналу справа доходить і до відеозаписів, на яких вона фігурує не одна. Найчастіше Анна проводить час з подругами, учасницями "Холостяка" - Юлією Карнаух і Катериною Жук.

Анна Богдан, Холостяк, фото з Instagram
Анна Богдан, Холостяк, фото з Instagram

"Дівчатка, у мене сьогодні була процедура "глибоке зволоження", так як у мене кучеряве волосся - вони вимагають постійного зволоження, а тут у нас. Так, дуже-дуже-дуже наситило волосся, класна процедура, дівчата. Раджу вам. Юлечка ось теж прийшла, до речі, на процедуру", - каже Ганна Богдан в останніх Stories.

В кінці першого відео в кадрі з'являється Карнаух, яка обіймає переможницю "Холостяка" і радує максимальною увагою до дівчини.

Анна Богдан, скріншот: Instagram Stories
Анна Богдан, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, ведучий "Холостяка" Решетник нагадав українцям про відносини Заливако з Богдан і Юлею: "Повернувся до зайчика"

Як повідомляв "Знай.ua", фіналістка "Холостяка" Ганна Богдан розповіла, як боролася із зайвою вагою: "Дуже непросто"

Знай.ua писав, Анна Богдан не та сама? "Холостяк" Заливако засумнівався у фінальному виборі. Багатьох обурило те, що він повернув у шоу Юлію Бельченко.