Зараз, 28 травня 2021 року, на телеканалі СТБ йде спеціальний випуск "Холостяк. Життя після проекту", в ході якого українцям збираються відповісти на безліч питань.

Шанувальники дізнаються, чи разом Михайло Заливако з Анною Богдан після сезону. Адже саме з цією дівчиною "Холостяк" вирішив спробувати побудувати своє майбутнє. Також в ефірі з'являться "Холостячка" Ксенія Мішина з Олександром Еллертом, Злата Огневич, новоспечений батько Макс Михайлюк, а ще вагітна Дарина Квіткова і Микита Добринін.

"Холостяк", скріншот: СТБ
"Холостяк", скріншот: СТБ

У цьому випуску взяли участь безліч учасниць "Холостяка" і "Холостячки". В останню чергу спочатку вийшла Юля "Зайка", що сіла на диван поруч з Григорієм Решетником, і дівчата (Розалі, Джессіка і Даша) вирішили з'ясувати стосунки з нею щодо публікацій в Instagram, адже вони кажуть, що після одного поста улюблениці публіки їм почали бажати смерті.

"Холостяк", скріншот: СТБ
"Холостяк", скріншот: СТБ

Популярні новини зараз
"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Потім вийшла Ксенія Мішина, з якою Юлія зіграла в "Крокодила" і показувала почуття. "Холостячка" до сих пір зустрічається з Олександром Еллерт, проте їм заважає робочий час, щоб більше проводити часу один з одним. Коли вони пішли, на сцену вийшла Анна Богдан - до неї підбіг Михайло і почав цілувати, обіймати. Потім сів поруч з нею і тримав за руки. Їхні стосунки тривають. "Холостяк" приїхав до Києва і вони відразу ж вирішили шукати квартиру, щоб з'їхатися.

Нагадаємо, переможниця "Холостяка" Анна Богдан попалася на ніжних обіймах: Міші Заливако немає поруч

Як повідомляв "Знай.ua", українцям відповіли, чи разом "Холостяк" Заливако з Ганною Богдан: "Розійтися"

Знай.ua писав, ведучий "Холостяка" Решетник нагадав українцям про відносини Заливако з Богдан і Юлею: "Повернувся до Зайки"