Популярна українська співачка Злата Огнєвіч (справжнє ім'я Інна Бордюг), яка в минулому була народною депутаткою від "Радикальної партії" Олега Ляшка, вже готується до другого сезону реаліті-шоу "Холостячка".

Так, 35-річна знаменитість прийшла на пост-шоу "Холостяк. Життя після проекту", де поспілкувалася з ведучим Григорієм Решетником про новий сезон "Холостячки".

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

На офіційній сторінці проекту в соцмережі Instagram опублікували фотографії зі зйомок, на який Злата позує з Григорієм на помаранчевих диванах. У підписі до кадрів вказується, що співачка обіцяє вибух у "Холостячці".

"Злата Огнєвіч обіцяє вибуховий 2 сезон проєкту "Холостячка" 💥 Чекаєш? 👇", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Не знала, що Злата така запальничка 🔥 Сезон має бути цікавим 🔥", "Корона її стелю скоро проломить️️", "Злата – неймовірна дівчина, співачка, особистість 🔥. Мрія для тисяч холостяків 😍😍😍", "Сукня закоротка, трохи б хоча б не так схоже на піджак 😅", - написали коментатори.

скріншот

скріншот

Раніше ми писали про те, що Злата Огнєвіч вирушила до Туреччини заради нового проекту: "Зйомки мрії". Співачка поділилася хорошими новинами.

Нагадаэмо, Григорій Решетник зустрівся з "Холостячкою" Златою Огнєвіч, копія його дружини: "Це Христина".

Як повідомляв портал Знай.uа, "Холостячка" Злата Огнєвіч поділилася своїм "кайфом": з чоловіком у машині.

Також портал Знай.uа писав, що гнів українців обрушився на Богдан і Мішу Заливака через фінал "Холостяка": "Аня його спокусила".