Відома радянська і російська співачка Алла Пугачова має величезну армію шанувальників, які створюють безліч фан-акаунтів, де діляться різноманітними фото і відео з шанувальниками Примадонни.

Зараз публіці представили відео "героями" , якого стали Алла Борисівна і вокаліст групи Maneskin Давид Даміано, які перемогли на Євробачення-2021.

Відповідне відео розмістили в соціальній мережі TikTok.

На відео потрапили пісні артистів, які на здивування схожі між собою словами. Так, мова йде про пісні Алли Пугачової "Будь чи не будь" та "I wanna be your slave" групи Maneskin.

"Будь зі мною хлопчиком, будь зі мною майстром, будь зі мною гангстером"— - співає Пугачова, в той час як Давид Даміано співає схожі слова англійською: " I wanna be a good boy. I wanna be your master, I wanna be your gangster" ("Я хочу бути хорошим хлопчиком.Я хочу бути твоїм господарем, я хочу бути твоїм гангстером").

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

@elena_che_art

#дамианодавид#манескинпугачеваидея@all_sea_in_me #måneskin #maneskin #damianodavid #eurovision2021 #maneskinedit  #ykaaar#damianodavidedit

♬ оригинальный звук - Elena Che Art

@all_sea_in_me

#рек #evrovision #evrovision2021 #maneskin #пугачёва

♬ I WANNA BE YOUR SLAVE - Måneskin

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Переможець Євробачення від Італії з Maneskin після історії з "наркотиками" взявся за пляшку: ноги на стіл і без одягу

Як повідомляє портал «Знай.иа» "Вже перебір", - Галкін здивував 72-річної Пугачової в топі з глибоким декольте

Також «Знай.иа " писав, що Помолоділа Пугачова зворушливо привітала Орбакайте з 50-річчям- " мій приклад для наслідування"