Український чемпіон з греко-римської боротьби та депутат від "Слуги народу" Жан Беленюк показав, як готується до Олімпійських ігор зі збірною України.

Відповідний ролик з'явився на його сторінці в Instagram.

Відомо, що вже через пару місяців у столиці Японії Токіо пройдуть Олімпійські ігри, які вимушено перенесли з 2020 року. Український спортсмен з греко-римської боротьби, який за сумісництвом є депутатом Верховної Ради, Жан Беленюк вже розпочав підготовку до змагань.

Жан Беленюк / фото: Instagram
Жан Беленюк / фото: Instagram

На своїй сторінці в Instagram Жан Беленюк опублікував відео, на якому показав кумедний уривок з тренування. Він, разом з іншими членами української збірної, зайнявся вправами на березі моря.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Щоб продемонструвати свої спортивні навички Жан Беленюк підняв свого колегу догори ногами і почав перевертати з боку в бік, поки той відштовхувався ногами від землі. Таким чином вони обидва змогли повправлятися.

"Насолоджуюся кожною миттю", - написав спортсмен під відео.

У коментарях українці захопилися силою спортсменів, а також відзначили, що вправа схожа на атракціон, проте дуже ефективна. До обговорення також долучилася і українська співачка Дарина Астаф'єва.

Нагадаємо, що чемпіон Жан Беленюк приручив зебру:"Ласка - єдиний спосіб".

Як повідомляв портал Знай.uа, борець з ради Жан Беленюк " розцвів "у День вишиванки:" Люблю ловити...".

Також Знай.uа писав, що Жан Беленюк з вилами влучно "підколів" Ляшка:"вечорами полюю на скотиняк".