Учасниці 11 сезону телешоу "Холостяк" Антонія (Джесіка) Чегі разом із Анною Сторожук (Богдан) показали своє неймовірне перевтілення напередодні вечірки.

Відповідне відео вони опублікували у соцмережі «ТікТок».

На опублікованих кадрах – дівчата в повсякденному образі. Однак після того, як одна з них прикриває камеру долонею, їхній образ змінюється – і без того красуні, Анна та Антонія перетворюються на звабливих принцес із вечірнім макіяжем. При цьому обидві дівчини вдягнені у шовкові халатики.

Додамо, що після макіяжу зірки «Холостяка" стають схожі, ніби рідні сестри.

@antoniajessica95

Lets get the party started 😜 #холостяк #холостяк11 #beforafter #доипосле доипослемакияжа@hannastorozhuk #leck #bacherlorette #girlz

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
♬ Leck - MORGENSHTERN & Imanbek & Fetty Wap & KDDK

«Lets get the party started (Давайте розпочнемо вечірку)», - підписали вони опубліковані кадри.

У коментарях фанати захоплюються красою обох дівчат та висловлюють свої думки з приводу того, куди красуні могли зібратися у такому урочистому вигляді.

Нагадаємо, що Розалі була другом для "Холостяка" Заливако аж до фіналу, Міша здивував визнанням:"Це п*здец".

Як повідомляв портал Знай.uа, "Холостяк" Міша Заливако подарував своє сердечко Юлі після фіналу: "ось і все, йдіть***".

Також Знай.uа писав, що Юля "Зайка" поставила Мішу Заливако на місце після" Холостяка":"пощастило, що наша пара не склалася".