Фінал Ліги чемпіонів 2020/21: перемога Челсі над Манчестер Сіті і кращий гравець матчу - Зінченко

У суботу, 29 травня 2021 року, на домашньому стадіоні футбольного клубу "Порту" "Драгау", відбувся фінальний матч Ліги Чемпіонів УЄФА 2020/21.

У поєдинку билися англійські клуби "Манчестер Сіті" і "Челсі", проте команді Пепа Гвардіоли не вдалося здобути перемогу над синіми під проводом Томаса Тухеля. "Челсі" здобуває мінімальну перемогу з рахунком 1:0.

Манчестер Сіті - Челсі, скріншот: Youtube
Манчестер Сіті - Челсі, скріншот: Youtube

Пором з сотнями людей спалахнув посеред моря: пасажирам довелося стрибати за борт

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

В Індонезії сталася пожежа на пасажирському поромі під час поїздки на віддалений острів.

Повідомляється, що інцидент стався близько 7 ранку (за місцевим часом) в суботу, 29 травня. Пором km Karya Indah знаходився в Молуккському морі, прямуючи в порт на острові Лімафатола.

Як повідомив прес-секретар генерального директорату морського транспорту Вішну Вардана, пожежа почалася через 15 хвилин після того, як судно покинуло Тернате, столицю провінції Північний Малуку.

Пожежа на поромі / фото: Національне пошуково-рятувальне агентство (BASARNAS)
Пожежа на поромі / фото: Національне пошуково-рятувальне агентство (BASARNAS)

На 75 - му році життя помер великий український письменник: всі діти росли на його розповідях

Зовсім недавно стало відомо, що в ніч на 30 травня 2021 року помер український письменник, громадський діяч, прозаїк і публіцист Михайло Слабошпицький на 75-му році життя.

Про це повідомила його дружина на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. Жінка зазначила, що не може стримувати сліз через цю втрату, і що дуже сильно любить Михайла.

Михайло Слабошпицький, фото: Facebook
Михайло Слабошпицький, фото: Facebook

Колишній продюсер Ані Лорак розкрив подробиці інтимного життя співачки: "Перший с*кс був..."

Колишній продюсер Ані Лорак Юрій Фалеса зробив зі співачки не тільки суперзірку, але і став її першим чоловіком.

Відомо, що Фалеса побачив юну Кароліну Куєк на одному з музичних фестивалів, коли їй йшов 14-й року. Чоловік домовився з батьками дівчинки і з того моменту став співпрацювати з нею, передає портал Mediabum.

Роман між продюсером і його підопічною почався далеко не відразу. Через молоду співачку Юрій кинув дружину і двох дітей. Однак свої стосунки пара так і не узаконила. Після 10 років цивільного шлюбу Лорак пішла від продюсера до футболіста Сергія Реброва.

Кароліна і її перший чоловік - Юрій Фалеса
Кароліна і її перший чоловік - Юрій Фалеса

Катя Павленко з Go_A розговорилася про особисте, фанати підозрювали - "У мене стосунки з…"

Катерина Павленко, вокалістка і справжня зірка українського гурту "Go-A«, що потрясла» Євробачення-2021", чесно розповіла про стосунки з Даміано Давидом. Відповідне відео опубліковане в соцмережі»ТікТок".

Вона також прокоментувала можливий запис спільної пісні з переможцями конкурсу-італійською рок-групою Måneskin, лідером якої є Давид.

@sacrilegum

все, что вы хотели знать, но боялись спросить #maneskin #måneskin #go_a #damianodavid

♬ оригинальный звук - Ди