Популярна українська співачка і фронтвумен групи "The Hardkiss", а також фіналістка шоу "Танці з зірками" Юлія Саніна любить радувати шанувальників різноманітними фото і відео з життя в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 650 тисяч фоловерів.

А зараз красуня захопила новим зухвалим і по-справжньому рокерським образом.

Так, Юлія приміряла чорну перуку з чолкою, а її образ складається з з кофти в сіточку, прозорого корсета і штанів з білими вставками і сіткою. На шиї і руках у артиски прикраси з ланцюгів, а на обличчі яскравий макіяж.

"Kyiv! You rock🤟 🏼❤️З Днем міста, рідний Київ",- привітала столицю зі святом співачка.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Сумувала за такими образами🤩 💜", "класний образ)))", "Юля,ви ікона🛐 💜", "яка ти Крута😍 образ офігенний", " боже, який шикарний образ😍", " вам брюнеткою так круто! 🔥 ", "красуня ж😩"," тобі дуже йде в такому стилі: чорний волосся з чубчиком - вогонь", " Так на Меган Фокс схожа 😍", "Старий роковий The Hardkiss 🔥", "дуже яскраво, зухвало і так по-рокерски 🔥 🔥 🔥 😍 ❤ ️ ван лав!))) ", "Красива пара України в шоу бізнесі✌", " Ого. З початку сплутав з Меган Фокс. 🔥 ", "Обалденно красива!!! 🔥 ",- захоплювалися фоловери.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Юлія Саніна з The Hardkiss з'явилася на роботі з коханим хлопцем, але це не чоловік: "хто прийшов?"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Юлія Саніна з "The Hardkiss" звернулася до Кароль після перемоги: "Тіна, я дивлюся твої..."

Також «Знай.иа " писав, що Влад Яма точно зацінить: учасниця "Танців з зірками" спокусливо покрутила стегнами на камеру